e
Banner

Etiketler: sertrans logistics



Sertrans Logistics’ten İstanbul’a ADR deposu



Sertrans Logistics’in Hadımköy’de müstakil inşa ettirdiği ADR (Tehlikeli Maddeler) deposu, bu yakada özel sektör tarafından işletilen ilk ve tek tehlikeli maddeler deposu olma özelliği taşıyor.




Sertrans ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü’ belgesi aldı



Sertrans Logistics, gümrük işlemlerini kendi bünyesinde yaparak ihracatçının hayatını kolaylaştıracak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü belgesi sayesinde Sertrans, gümrük işlemlerini bundan böyle kendi bünyesinde yapacak. 




Sertrans Logistics, filosuna 20 Renault Trucks ekledi



Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı 20 adet Renault Trucks T 460 çekici ile filosunu büyüttü. Filosundaki Renault Trucks araç sayısını 90 çekiciye yükselten Sertrans Logistics, yeni teslim aldığı araçlarla birlikte Euro 6 standardına geçti. 




Sertrans Logistics'ten Ar-Ge atağı


Yayın: 07-06-2017
Kategori: Lojistik

 
Sanayi 4.0 çevresinde gelişen değer zincirleri doğal olarak lojistik sektöründe de dönüşümü tetikledi. Başarılı bir Sanayi 4.0 yolculuğu için lojistik şirketlerine önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, ''Lojistik şirketleri yeni teknolojiler ve inovasyonla kendilerini geliştirmezse, bu durum tedarik zincirlerinin entegre olamamasına yol açacak ve Sanayi 4.0 devrimini sekteye uğratacaktır'' dedi.




Sertrans Logistics’ten yeni depo yatırımı


Yayın: 19-06-2017
Kategori: Depolama - Antrepo

Hadımköy’de 30 bin m2'lik alana sahip yeni deposunu inşa etmeye başlayan Sertrans Logistics, yeni yatırımıyla 200 kişiye daha istihdam sağlayacak. Başta perakende, kozmetik sektörleri ve  e-lojistik alanında katma değerli hizmetler sunacak olan depo, Aralık 2017’te faaliyete geçecek.




Sertrans Logistics Ar-Ge Merkezi’ne Bakanlık onayı



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,  gerçekleştirdiği denetimlerin ardından Sertrans Logistics Ar-Ge Merkezi’ne onay verdi. 




İftarda buluşan Sertrans Logistics, yeni yatırımlarını açıkladı


Yayın: 08-06-2018
Kategori: Lojistik

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics’in, düzenlediği iftarda tüm çalışanlar bir araya geldi. Organizasyonda konuşan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, başarıyla geçtikleri 2017 yılı için çalışanlarına teşekkür etti ve şirketin yeni yatırımları hakkında bilgiler verdi.




Sertrans, Turquality ile lojistikte hedef büyütü


Yayın: 19-07-2018
Kategori: Lojistik

Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality programına dahil edilen Sertrans, Türkiye’nin glokal lojistik devi olma hedefinde.   




Sertrans’tan öğrencilere e-ticaret eğitimi


Yayın: 25-07-2018
Kategori: Lojistik

Sertrans Logistics bu yıl ikincisini düzenlediği “E-Ticaret Deneyim Günleri” kapsamında toplam 244 lise ve üniversite öğrencisine e-ticaret eğitimi verdi. Toplam 4 gün süren eğitim programı sonrasında öğrenciler edindikleri bilgileri bir hafta boyunca sahada çalışarak pratiğe döktü. 




Sertrans, e-ticarette 4 milyon siparişe dokunacak


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Lojistik

Tedarik zinciri yönetiminde verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası müşterilerin çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, 2020 yılının son indirim dönemine yönelik e-ticaret markalarına özel, indirim dönemi başarı rehberi hazırladı. Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş, bu yıl geçtiğimiz yılın iki katı fazla, tahmini olarak 4 milyon adet sipariş çıkışı beklediklerini söyledi.